Rasmus Bagger is the No. 1 equestrian mental coach! He is behind several individual European- and World Champions as well as Olympians. Rasmus Bagger was also there to support showjumper Rolf-Göran Bengtsson on his way to triumphs as the Champion of Europe and The Rolex World Ranking No. 1 for 10 months straight. Rasmus Bagger is behind several national teams (both Dressage, Showjumping, Eventing and Icelandic Horse riders). In addition to this he has helped thousands of riders all over the world at all levels, through personal training, clinics and workshops, products as dvd’s, app’s and online video seminars. Through his experiences Rasmus offers different services such as workshops, peptalks, coaching and Denmark’s leading mental and performance coach education! The education will equip you with the best strategies for peak performance and extraordinary results.

Rollemodellerne by Beartalk

#31 Rasmus Bagger – Mentaltræneren: Sådan skaber du High Performance og opnår dine drømme. Rasmus Bagger er mentaltrænernes træner i helt bogstavelig forstand: Han driver nemlig landets første mentaltræneruddannelse Master of Mental Training. Rasmus har selv en baggrund som eliteatlet og har bl.a. vundet de europæiske mesterskaber i moderne femkamp. Rasmus har igennem mange år arbejdet med ledere fra nogle af landets største organisationer bl.a. Novo Nordisk, Ørsted og Mærsk. Derudover har han igennem en årrække trænet en lang række elitesportsfolk herunder flere verdensmestre og europamestre, og han har arbejdet fast med en række af verdens bedste ryttere. Rasmus er desuden tidligere blevet nomineret som Danmarks bedste motivational speaker.

Hvorfor er Rasmus gæst i Rollemodellerne?
“Jeg har kendt Rasmus igennem mange år, og en af de ting som jeg altid har fundet enormt inspirerende ved Rasmus er hans måde at motivere mennesker til at skabe positive forandringer i deres liv. Når man så kombinerer det med hans unikke evne til at dele meget praktiske værktøjer og strategier, som kan styrke mental performance og hjælpe menneskerne med at forløse deres potentiale, så er det helt åbenlyst hvorfor jeg har valgt at tage Rasmus med i podcasten.
Du behøver ikke at være elitesportsudøver for at kunne få gavn af mentaltræning, og hvis der er en ting som jeg har taget med fra netop Rasmus, så er det hvor vigtigt den kontinuerlige udvikling er for at forløse sit potentiale. I denne episode vil Rasmus dele en række helt konkrete ting, som du kan bruge til at skabe bedre præstationer og resultater i dit liv, uanset om du er blandt de bedste i dit felt, eller om du blot er i gang med at forbedre dine resultater.” – Beartalk

Rasmus Bagger // G:talks || Drømme skal ikke drømmes – de skal udleves

Hvis der er en person der kan få folk til at udleve deres drømme – så er det Rasmus Bagger.
Rasmus har på få år slået sit navn fast som coach og inspirator for virksomheder som Novo Nordisk, Mærsk, Danske Bank, Udenrigsministeriet m.fl. og som mentaltræner for eliteidrætsfolk som f.eks. den svenske OL-sølvvinder og stjernerytter Rolf-Göran Bengtsson.
Rasmus Bagger er selv tidligere landsholdsrytter og nordisk mester i military, europamester i moderne femkamp samt indehaver af 19 danske mesterskaber i fire sportsgrene. Rasmus Bagger har således i dag opnået anerkendt ry som topcoach og mentaltræner på internationalt topniveau.
Rasmus driver Danmarks første mentaltræneruddannelse ‘Master of Mental Training’. En uddannelse til ambitiøse ledere, trænere, coaches, elite sportsfolk som ønsker world class resultater.
Rasmus Bagger fortæller om hans rejse mod den succes han har i dag og giver et par gode råd og fif med på vejen. Han er fuld af energi og har meget på hjertet, hvilket gør denne ‘talk’ til noget helt specielt.
Nyd denne ‘talk’ med Danmarks dygtigste mentaltrænere Rasmus Bagger.
God fornøjelse.