2020 har ikke været året for de fleste. Men derfor skal det ikke stoppe dig for at 2021 bliver dit bedste år! Som en nyhed har Rasmus Bagger udviklet et nyt mentaltræningsforløb til dig, der gerne vil blive en bedre vinder. 2020 har været året hvor fleksibilitet er en vigtig faktor, derfor er denne nyhed online og giver dig muligheden for at deltage i coachingforløbet, lige meget hvor du er!

Rytterhjælpen™ Online Workshopserie

For første gang afholdes denne række af online coaching workshops, bestående af 12 online workshopsaftener, i selskab med ridesportens mentaltræner No. 1: Rasmus Bagger. Rasmus er mentaltræneren bag nogle af verdens absolut bedste ryttere, blandt andet mange af Danmarks bedste pony-, junior-, ung- og seniorryttere. Kort sagt: Rasmus producerer vindere på stribe. Dette er dog ikke Rasmus’ primære fokus. Det primære fokus er at skabe mere helstøbte ryttere, som formår at lede sig selv gennem sit indre mentale- og emotionelle univers – ikke kun for rytterens egen skyld, men også for hestens!

“Helstøbte ryttere vinder bare mere og har det sjovere i deres daglige arbejde med hesten” – Rasmus Bagger

Dette er hovedårsagen til, at Rasmus’ ryttere er et stærkt mix af hobby- såvel som eliteryttere. Rasmus er efterspurgt i hele verden. Af denne årsag opstod tanken til programserien Rytterhjælpen. Det er i forlængelse af tidligere succesfulde coaching workshop, lavet i samarbejde med Torpol, at denne online workshopserien afvikles – sådan så flere ryttere kan komme deres hverdagsmonster til livs. 

Workshopserien kan købes fra kun 995 DKK for et helt år.  

Hvad vil du opleve undervejs i mentaltræningsforløbet

Styrk dit personlige lederskab. Få styr på dine tanker og følelser, så du kan lede dig selv. Hvis du ikke kan lede dig selv, kan du heller ikke være en leder for din hest. Lær at performe under pres, både til stævner, andre præstationer og i hverdagen. Lær at din identitet styrer alt hvad du laver. Dit selvbillede er både din styrke og din begrænsning. Lev livet på dine betingelser – såvel i ridningen, som i resten af dit liv. 

Få værktøjer gennem coaching, som du effektivt kan bruge til at forstå og udnytte dit psykologiske indre univers.

  • Sådan etablerer du lederskabet hos sig selv og overfor din hest.
  • Sådan bruger du personlig udvikling og mentaltræning i din sport, dit job, din skole og i dit liv.
  • Sådan styrer du dine tanker og din hjerne.
  • Sådan bruger du emotionel power til at nå dine mål.
  • Sådan vender du nervøsitet og præstationsangst/pres til din fordel.
  • Sådan kan du tro du på dig selv.
  • Sådan booster du din selvtillid.
  • Sådan erstatter du dine dårlige vaner med positive gode vaner.

For yderligere information

Kontakt Mille Cristophersen på mail: info@rasmusbagger.com

Eller læs mere på denne side: link til ridersclub.com